آموزش قالی بافی خرید



آموزش قالی بافی اینجا کلیک کنید

 

آموزش کامل شغل قالی بافی کلیک کنید

نوشته شده توسط : آموزش قالی بافی

    آموزش قالی بافی خرید,
    آموزش قالی بافی pdf,
    فایل pdf آموزش قالی بافی,
    دریافت فیلم آموزش قالی بافی,
    خرید ارزان آموزش قالی بافی,

شيرازه دوزي

از آن جائي كه لبه هاي جانبي مانند قسمت هاي بالاو پائين فرش بيشتر در معرض سائيده شدن و استهلاك قرار دارند لذا هنگام بافت فرش چند تار جانبي قسمت هاي راست وچپ فرشينه را با استفاده از نخ هاي پود كه از لابلاي تارها گذرنيده شده اند به يكديگر مي تابانند و اين عمل را به تدريج تا خاتمه بافت فرش ادامه مي دهند. در صورتي كه اي لبه هاي جانبي با مروز زمان سائيده شدند تنها با دوخت و با تابانيدن يك رشته از كلاف نخي جداگانه، متناسب با رنگ و نوع قالي به دور تارهاي جانبي عمل ترميم و استحكام بخشيدن به لبه هاي فرشينه را انجام مي دهند. به اين عمل در اصطلاح شيرازه دوزي مي گويند كه در طول حيات فرش ممكن است چندين بار تكرار شود بي آنكه ارزش تجارتي آن كاهش يابد.

رفع پيچيدگي كناره هاي فرش

گاهي اوقات كناره هاي جانبي برخي از فرش هاي پركار و چند پوده مانند فرش هاي ساروق، بيجار، كاشان، اصفهان، قم و تبريز پيچيده شده و لوله مي شود و اين حالتي است كه به ندرت در فرش هاي با بافت شل و يك پوده اتفاق مي افتد. در صورتي كه پود هائي را كه به دور تارهاي جانبي مي پيچانند محكم كشيده و ياسفت كرده و يا رج هاي گره ها را محكم شانه كرده باشند اين كيفيت بروز مي كند و عوامل ديگر در بروز اين حالت ممكن است به علت تابيده شده بش از حد پودها و يا تراكم زياد چِلّه ها در كناره هاي فرش باشد.

براي رفع لوله شدن كناره هاي جانبي فرش از طريقه اي راحت و عملي كه انجام آن در منزل با كمي صبر و حوصله ميسر است نام مي بريم و آن اين است كه نوارهائي به عرض تقريبي چهار سانتي متر ازلينولئوم و يا جنس مشابه آن را انتخاب نموده و در حاشيه پشت فرش و در قسمت هاي لوله شده با نخ و سوزن مناسب به صورت زگزاگ مي دوزند.

بايد توجه داشت كه هيچ گاه نبايد براي رفع لوله شدن، كناره هاي فرش را با چسب، موم و يا ميخ به كف اطاق، پاركت و موكت زير فرش چسبانيده و يا ميخكوب كرد. چه بعد از مدتي چسب خشك شده و فرش از كف اطاق جدا مي شود. در حالي كه به فرش آسيب فراوان رسيده و يا اين كه ميخ هاي كوبيده شده در جسم فرش آن را پاره نموده و به ارزش آن لطمه زده است.

گر چه اطو كشيده كناره هاي لوله شده با استفاده از پارچه مرطوب راه حلي است تا حدودي عملي و گاهي نيز به كار مي رود ولي بايد توجه داشت كه اطوي بسيار گرم به الياف فرش آسيب رسانيده و آن را خراب و پوسيده مي كند.

رفوگري

درصورتي كه تار و پود و پرز فرش به دليل بيد خوردگي و يا آتش سيگار و يا در اثر اصطحكاك از بين رفته و در نتيجه در فرش سوارخ و يا پارگي ايجاد شده باشد مي توان آن را رفو نمود.به گونه اي كه فرش مانند حالت قبلي خود به نظر رسد ولي اين عملي است كه انجام آن فقط از رفوگر بر مي آيد.

همان طور كه در پيش اشاره شد قبل از رفوگري بايد فرش را شستشو نمود ضرورت انجام اين عمل به دليل آن است كه اولاً رنگ هاي الياف و پرزهاي فرش و ميزان پوسيدگي بيشتر مشخص شود. ثانياً اينكه رعايت بهداشت رفوگر اين امر را اجتناب ناپذير مي نمايد.

قبل از رفوگري باقي مانده گره هاي صدمه خورده را از روي شبكه تار و وپود فرش به وسيله سوزن و درفش جدا مي كنند. سپس در صورتي كه قسمت آسيب ديده بزرگ شود آن را در داخل يك قاب چوبي كه به منزله دار فرش است محصور نموده ابتدا عمليات تاركشي را در اين ناحيه انجام مي دهند و آن گاه عمل گره زني را شروع نموده و طبقه پرز جديدي را با الهام از قسمت هاي مشابه در فرش به وجود مي آورند.

به هنگام رفوگر بايد به نوع گره ها نيز توجه نمود به اين معني كه فرشي كه با گره تركي بافته شده است گره هاي قسمت مورد نظر براي رفو، به اجبار بايد از نوع گره فارسي باشد.هم چنين بايد ساير مشخصات بافت از قبيل تعداد نخ هاي پود به كار رفته و غيره را مورد توجه قرار دارد.

بعد از خاتمه گره زني سر پرزها را به وسيله يك قيچي سر برگشته به بلندي ساير پرزهاي فرش قيچي كرده و آن گاه به پشت فرش در اين قسمت بايد اطوي گرم كشيد تاگره ها به طور كامل در جاي خود قرار گيرند.

هرگاه محلي كه بايد رفو شود كوچك باشد مي توان با الهام از نقشه قمست هاي قرينه در فرش، رفوي آن را انجام داد. ولي اگر قسمت صدمه خورده بزرگ شد بايد ابتدا نقشه آن را ترسيم و سپس عمليات رفوگري را انجام داد.

در هنگام رفوگري بايد دقت نمود كه الياف به كار رفته به طور دقيق همرنگ و هم جنس پرز فرش باشند.

گاهي رفوگرها قمست هاي رنگ آميزي مي نمايند ولي بايد بدانيم كه پس از چندي الياف رنگ شده سائيده شده و دوباره قسمت هاي رنگ ورو رفته قبلي هويدا مي شوند.

رفع سركجي (سَره داشتن)

برخي از مواقع فرش هاي پائين آمده از دار به علت شل و سفت بودن چله ها در دو طرف دار و يا عدم كوبيدن منظم گره ها كج از كار در مي آيند و يا كناره هاي آن جمع شده مي گردند. دلايل مهم ديگري كه در بروز اين كيفيت نامطلوب مؤثرند عبارتند از بي توجهي بافنده در تعمير نمره نخ هاي مورد مصرف – پاره كردن بر روي آن ها زحمت طاقت فرساي خود را در پايان كار با ارائه فرشينه اي كج و كوله به هدر مي دهد. رفع اين عيب ها هنگام بافت با رعايت اصول فني از جمله متعادل ساختن كشش چله ها بر روي دار امكان پذير است و در صورتي كه فرش به صورت سر كج نيز از دار پائين كشيده شود با سپردن آن به كارگران متخصص و عمليات داركشي، كيفيت كج بودن را مي توان تا حدودي اصلاح كرد.





:: برچسب‌ها: آموزش قالی بافی خرید, آموزش قالی بافی pdf, فایل pdf آموزش قالی بافی, دریافت فیلم آموزش قالی بافی, خرید ارزان آموزش قالی بافی, ,
:: بازدید از این مطلب : 630
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 دی 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








تعمیرات خودرو - تعمیرات خودرو تعمیرات خودرو -تعمیرات خودرو تعمیرات خودرو -تعمیرات خودرو آموزش بافتنی - آموزش بافتنی آموزش بافتنی - آموزش بافتنی آموزش رانندگی - آموزش رانندگی آموزش رانندگی - آموزش رانندگی آموزش رانندگی - آموزش رانندگی آموزش کابینت سازی - آموزش کابینت سازی آموزش کابینت سازی - آموزش کابینت سازی آموزش کابینت سازی -آموزش کابینت سازی آموزش آرایشگری مردانه - آموزش آرایشگری مردانه آموزش آرایشگری مردانه - آموزش آرایشگری مردانه آموزش آرایشگری مردانه - آموزش آرایشگری مردانه آموزش خیاطی - آموزش خیاطی آموزش خیاطی - آموزش خیاطی آموزش خیاطی - آموزش خیاطی پرورش گاو -پرورش گاو پرورش گاو - پرورش گاو پرورش گاو - پرورش گاو پرورش بوقلمون - پرورش بوقلمون پرورش بوقلمون - پرورش بوقلمون آموزش آرایشگری - آموزش آرایشگری آموزش آرایشگری - آموزش آرایشگری چرم دوزی - چرم دوزی چرم دوزی - چرم دوزی چرم دوزی - چرم دوزی پلان معماری - پلان معماری پلان معماری -پلان معماری پلان معماری -پلان معماری پرورش ماهی -پرورش ماهی پرورش ماهی -پرورش ماهی سیستم وبلاگ دهی -سیستم وبلاگدهی